Tavaszi családi találkozó április 28-30-án Hévízen a Panoráma szállóban!

Kedves leendő részvevőink!

Láttuk, amikor októberben elültették a tulipánhagymákat – így gyönyörű virágerdő vár majd bennünket a hévízi Tósétányon. A Hotel Panorámában is várnak bennünket április végén: érkezés 28-a szombat délben, távozás 30-a hétfő délelőtt. Így már otthon majálisozhattok – és kipihenitek a pihenés fáradalmait. A kétnapos találkozónk most valamivel többe kerül, mint 2016. decemberében, de remélem, ez senkit nem tart vissza a részvételtől. Természetesen az érintett izombetegek ezentúl is az  Alapítványunk vendégei!

Jelentkezési határidő lezárult. Aki érintett, és még jönni szeretne, szállás és ellátátás nélkül csatlakozhat a programokhoz. Ezt kérjük írásban jelezni a   gyogyitojooszandek@gmail.com ÉS az oberrecht.gabriella@gmail.com  címekre.

Tervezett programok:

Érkezés: 28-a szombat dél körül, a szobákat elvileg kettőtől lehet elfoglalni, ebéd aznap nem lesz, délután már gondoskodunk: „ellátmányról”: pogácsa, ásványvíz   -  a svédasztalos vacsoráig kibírjuk.

Folyamatos program mindkét nap: gyógytorna - Asztalos Melinda, gyógymasszázs  - Kárpáti Zoli és jön Németh Dóra gyógytornász is – bemutatkozik, segít. Szülőknek, önkénteseknek is mutatnak hasznos gyakorlatokat, válaszolnak a kérdésekre.

3 órától rövid ismerkedés:  Marietta kezdő játékokkal, új családok, új önkéntesek, medikák bemutatkozása, Gabi: rövid tájékoztatók - alapítványi aktualitások: pályázatok, új honlap, Izomcentrum, betegutak. Zsófi beosztja a segítőket.

Jogi dolgok, adminisztráció:  Bánlaki Szilvi  - és a március 24-i orvos tájékoztató rövid ismertetése  - elérhetők (voltak)  az előadások - ppt-ben megvan, pendrive-on ott lesz.

Nemzetközi kapcsolatokról beszámol:  Béndek Réka, Pál Szilvi  - Bujdosó Szilveszter  - ő gyakorlati ügyintézésben, lobbizásban is segít azoknak, akik ezt kérik.

Egészségügyi  programok délután négytől:

Új terápiás lehetőségek  - és FONTOS  a betegregiszter - adatokat beküldeni Pálmaffy Bea doktornőnek.

 - fél öttől  -     Gyűrűs Éva dr. előadása a tűdőgyógyászatról, lélegeztésről

Kelemen Judit dr. az Idebenone-ról az esetleges Magyarországi ingyenesteszt-kezelésről, Béndek Réka beszámol az eddigi szervezésekről. Jön a Santhera képviselője Vanessa dos ReisFerreira is.

Vacsora nyolctól

Vacsora után beszélgetés Rácz Cilivel.

Vasárnap reggeli után  - tíz órától Marietta táncterápia - foglalkozás

Utána szabad idő  - séta, tófürdő.

A fedett fürdőbe az érintettek kapnak belépőjegyet. Klocz Krisztián beosztja, hogy a fürdőbe menőknek ki segít.

Ezen a hétvégén zajlanak a "Boldog békeidők Hévíze" programok, sok érdekes eseménnyel.

Vasárnap  - egyéni ebéd  - majd csoportbeszélgetések, séta, fürdő-programok.

Vasárnap délután négytől: irodalmi és egyéb vetélkedők Kocsárdi Marcival és Pápai Rómeóval.  Hívunk külső vendégeket is - hatra, és akkor beszélgetünk velük, hétkor velünk vacsoráznak, nyolctól  megnézik  a kimittudot. – amire már mindenki készül.  Olívia gyűjti a jelentkezőket.

Hétfőn mindenki sokat reggelizzen, mert ebéd már nem lesz . . .  Elvileg tíz óráig el kell hagyni a szobákat, de lesz néhány szoba, amit nem, és lesz csomag-megőrzés is, ha valaki még tovább akar Hévízen maradni.

Hétfőn fakultatív program Kámba:  a Jeli arborétum  csodálatos rododendron kertjébe.  Kb. 70 km Hévíztől.

Szép tavaszi - nyári napokat Nektek, nekünk!